graphicanews

HP LATEX 115 SERIES

Νέοι εκτυπωτές Latex από την HP

την 13 Δεκεμβρίου, 2017

Tη νέα της σειρά εκτυπωτών Latex ανακοίνωσε η Hewslett Packard ειδικά σχεδιασμένους για μικρές επιχειρήσεις εκτυπώσεων και επιγραφοποιίας.

Οι νέοι entry-level εκτυπωτές HP Latex 115 αποτελούν την πιο οικονομική λύση για όσους επαγγελματίες θέλουν να αποκτήσουν έναν εκτυπωτή με μελάνια νερού Latex.

Ο νέος εκτυπωτής προσφέρεται σε διάφορες παραλλαγές, μεταξύ των οποίων και το μοντέλο που συνδυάζει εκτύπωση και κοπή/χάραξη.
Με διάσταση εκτύπωσης στις 54 ίντσες (137.16 cm), o HP Latex 115 αναπαράγει υψηλής ποιότητας εικόνες τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση (indoor-outdoor).

hp latex 115 series

Χαρακτηριστικά

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων εκτυπωτών συναντούμε αναλύσεις εκτύπωσης που φτάνουν τα 1200 x 1200 dpi καθώς και τη δυνατότητα εκτύπωσης σε πλήθος υλικών όπως αυτοκόλλητα, ετικέτες, υφάσματα, backlit και υλικά διακόσμησης βιτρινών.
Οι νέοι εκτυπωτές τυπώνουν εργασίες οι οποίες είναι ήδη στεγνές κατά την εξαγωγή τους από το μηχάνημα, δεν μυρίζουν, και μπορούν άμεσα να χρησιμοποιηθούν στα επόμενα στάδια επεξεργασίας τους.

Για την αναπαραγωγή οι εκτυπωτές της σειράς χρησιμοποιούν έξι χρώματα -Cyan, Magenta, Yellow, Black, Light Cyan και Light Magenta- σε δοχεία των 400ml.

Η διάθεση των νέων "μικρών" wide format εκτυπωτών ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου στην Αμερική και σε ορισμένες χώρες EMEA και σταδιακά θα προστίθενται περισσότερες χώρες.